Sve bi glumile Liz Taylor

20. 07. 2010. Autor: s.p.

Podeli vest

Ko može uverljivo da odglumi strastvenu ljubav Elizabeth Taylor i Richarda Burtona? Angelina i Clive Owen? Colin Farrell i Catherine Zeta Jones?

Ljubavni život Elizabeth Taylor mogao bi uskoro dobiti svoju ekranizaciju, a za ulogu se bore moderne glumačke dive! Britanski Telegraph objavio je da su za ulogu Liz Taylor zainteresovane Catherine Zeta-Jones i Angelina Jolie, koje i same imaju zavidnu glumačku karijeru, glamurozan izgled i poznate glumce za muževe.

Liz je bila poznata po burnoj vezi s problematičnim Richardom Burtonom, a priča se da je za tu ulogu zainteresovano nekoliko muških zvezda. Spominju se imena Clivea Owena, Russella Crowea i Colina Farrella, koji bi se verovatno dobro snašao u ulozi alkoholičara i ženskaroša Burtona.

Režije bi trebalo da se prihvati oskarovac Mike Nichols, a scenario će se bazirati na knjizi "Žestoka ljubav: Elizabeth Taylor, Richard Burton i brak veka". Autori knjige su supružnici Sam Kashner i Nancy Schoenberger, koji su imali pristup ljubavnim pismima Liz i Richarda, a uspeli su da dođu i do neobjavljene autobiografije Liz Taylor iz 1965.

Videćemo šta će biti s ovim "zvezdanim projektom", a treba podsetiti da će Angelina Jolie, čak ako i ne uspe da dođe do ove uloge, možda ipak imati priliku da oponaša Elizabeth Taylor, jer ćemo je verovatno gledati u rimejku spektakla "Kleopatra".

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak

Tagovi