Moćna 'Grdana' začarala publiku

04. 06. 2014. Autor: i.ž.

Podeli vest

Za samo nekoliko prvih dana prikazivanja film "GRDANA - ZLA VILA", sa Anđelinom Džoli u glavnoj ulozi, je zaradio preko 170 miliona dolara na svetskim blagajnama.

'Grdana – zla vila' istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika „Uspavana lepotica“ i elemente izdaje koji su na kraju pretvorili njeno čisto srce u kamen. Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.

Za režiju filma zadužen je Robert Stromberg koji je dobitnik dva Oskara za scenografiju filmova 'Avatar' i 'Alisa u zemlji čuda'. Ulogu Grdane tumači Anđelina Džoli (Angelina Jolie), a pored nje u filmu se pojavljuju u El Fening (Elle Fanning), Sem Rajli (Sam Riley), Džuno Templ (Juno Temple)....

Premijera Diznijevog filma u Srbiji je zakazana za večeras, 04.juna.2014.godine. 

Od četvrtka, 5. juna, "GRDANA - ZLA VILA" stiže i na redovne repertoare bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plazza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Otvoreni Univerzitet (Subotica), Art (Užice), Cineplexx Mne Delta City Podgorica.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak