'Sigurna kuća' nije više sigurna

06. 02. 2012. Autor: i.ž.

Podeli vest

Oskarovac Denzel Washington i Ryan Reynolds igraju glavne uloge u akcionom trileru "Sigurna kuća". Washington igra najopasnijeg odmetnika iz CIA-e, koji će se pojaviti na mapi posle decenije koju je proveo u begu.

Cele godine, Met Veston je bio frustriran zbog svoje neaktivne, učmale službe u Kejptaunu. "Domaćin" sigurne kuće koji ima ambicije da bude samostalni agent dugo je čekao pravu priliku da se dokaže. Kad se ispostavi da je prvi i jedini stanar kog je dobio na čuvanje najopasniji čovek kog je ikad video, Veston će se spremiti za svoju dužnost.

Legendarni špijun, Tobin Frost odolevao je hapšenju skoro deset godina. Jedan od najboljih operativaca koje je CIA imala, bivši obaveštajac prodavao je vojne tajne svima koji bi mu platili od trenutka kad je napustio službu. Od razmenjivanja tajni sa Severnom Korejom do pomaganja tajnim agentima, šteta koju je načinio SAD-u je nemerljiva. A sad se vratio u bazu sa još jednom tajnom.  Čim je Frost doveden na saslušanje, plaćene ubice su došle i uništile Vestonovu sigurnu kuću. Ovi neobični partneri moraće da otkriju da li su napadače poslali teroristi ili neko iznutra. 

'Sigurna kuća' (Safe house) od četvrtka, 9. februara, stiže na repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx i Arena (Novi Sad).

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak