Publika nagradila Harryja Pottera

12. 01. 2012. Autor: s.p.

Podeli vest

'Harry Potter i relikvija smrti - 2. deo' dobio je veliki poklon - glavne nagrade na People's Choice Awards! A zašto 'Praskozorje' nije ništa osvojilo?

I ove godine su održane Nagrade po izboru publike (People's Choice Awards), a veliki pobednik je 'Harry Potter i relikvije smrti - 2. deo'. Osim što je u bioskopima bio najgledaniji film 2011., poslednji 'Harry Potter' je i na ovim nagradama potvrdio da ga publika voli pa je osvojio 4 nagrade, uključujući i one za omiljeni film, akcioni film, ansambl i adaptaciju.


'Harry Potter i relikvije smrti - 2. deo', trejler.

Za najbolju dramu proglašena je 'Voda za slonove', a za omiljenog glumca je opet izabran Johnny Depp. Emmu Stone proglasili su i za omiljenu glumicu i omiljenu komičarku, a za najboljeg komičara proglašen je Adam Sandler.

Najboljom komedijom proglašene su 'Deveruše', a omiljena filmska zvezda mlađa od 25 godina je Chloe Moretz. Ako se pitate kako to da ove godine na nagradama nije dominirao film iz serijala 'Sumrak', 'Sumrak saga: Praskozorje - prvi deo', odgovor je jednostavan - krenuo je u bioskopsku distribuciju tek u decembru, pa se ove godine nije ni mogao da se kandiduje. Listu svih dobitnika možete pročitati na ovom linku.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak