Stižu Hugh Jackman i "Čelična borba"

10. 10. 2011. Autor: i.ž.

Podeli vest

"Čelična borba“ je snažna i uzbudljiva akciona priča smeštena u blisku budućnost, gde je boks postao hi-tech sport.

Zamislite vreme u bliskoj budućnosti u kome je fanovima boksa dosadilo da gledaju ljude kako se biju. To je vreme kad je žeđ publike za nasiljem i krvoprolićem veća od onog što obični smrtnici mogu da pruže, ili podnesu. To je svet u kome je boks evoluirao do tačke da se ljudi više ne takmiče jedni protiv drugih – zamenili su ih roboti.

Reditelj filma Shawn Levy, film "Čeličnu borbu" doživljava kao priču o iskupljenju tri izgubljene i zaboravljene duše. "Glavni likovi – otac, njegov sin i mašina – su napuštena stvorenja," kaže reditelj. "Svo troje su bačeni u stranu i zaboravljeni. Srž ove priče jeste to kako će ova trojka dobiti priliku da povrati slavu."

"Čelična borba" je snažna i uzbudljiva akciona priča smeštena u blisku budućnost, gde je boks postao hi-tech sport, u kojoj glavnu ulogu igra proslavljeni glumac Hugh Jackman. On tumači lik Čarlija Kentona, propalog boksera koji je izgubio šansu da osvoji titulu pre nego što su čelični roboti, teški jednu tonu i visoki 2 i po metra, preuzeli ring. Sada, kad je ništa više od običnog promotera, Čarli zarađuje jedva dovoljno para tako što sklapa male robote od ostataka metala da stigne od jednog ilegalnog boks meča do drugog. Kada dotakne dno života, nevoljno će se udružiti sa sinom Maksom (Dakota Goyo) koga nije video godinama, kako bi stvorio i trenirao šampionskog borca. Kako ulozi budu postajali sve veći u borbi bez pravila, Čarli i Maks će, uprkos svim izgledima, dobiti još jednu, poslednju priliku za povratak.

Film će se prikazivati od 13.oktobra u bioskopima Kolosej, Ster, Arena (Novi Sad) i Ster Montenegro.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak