Johnny Depp kao Dr.Seuss

07. 10. 2011. Autor: i.ž.

Podeli vest

Glumac Johnny Depp biće ujedno i producent na filmu inspirisanom životom pisca dečijih knjiga, Dr.Seussa.

Illumination Entertainment i Infinitum Nihil snimiće film o životu pisca i ilustratora za decu Dr.Seussu (aka Theodor Geisel). Depp će producirati projekat, a postoje veliki izgledi da će i glumiti samog Seussa. Universal Pictures je zadužen za distribuciju dok je pisac scenarija Keith Bunin.

Nakon što je Depp već oživeo likove ludog šeširdžije, Petra Pana i Willy Wonke, lik ikoničnog Seussa čini se kao logičan izbor za ovog glumca kameleona, koji teži, u poslednje vreme, snimanju porodičnih filmova.

Geisel je rođen 1904. i proveo je veći deo svog detinjstva u Springfieldu, Massachusetts pre nego što je otišao na koledž u Dartmouth. Tokom ranih godina crtao je reklame i stripove, nakon čega je radio političke crtaće za vreme II Svetskog rata. Do 1950, Geisel je objavljivao knjige koje su postali svetski klasici. 1991.godine preminuo je od raka grla. Njegove knjige prodate su širom sveta u preko 200 miliona primeraka.

Još uvek nije poznato kada će snimanje početi.

Johnny Depp trenutno radi sa svojim dugogodišnjim prijateljem Timom Burtonom na snimanju filma Dark shadows, nakon čega bi trebao da počne sa snimanjem Disneyovog filma Lone ranger u ulozi Tonta. Ali pre toga, Deppa ćemo moći da vidimo u filmovima Rum diary i Hugo, Martina Scorsesea.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak