Oprah predstavlja zvezdane dokumentarce

28. 07. 2010. Autor: z.m.

Podeli vest

U svom Klubu dokumentarnih filmova tok-šou kraljica će predstaviti dokumentarce u čijem su nastanku učestvovale holivudske zvezde.

Dvočasovni dokumentarci koje će Oprah Winfrey jednom mesečno predstavljati u svom Klubu dokumentarnih filmova produciraće njena kompanija OWN, a kako Oprah sve što radi - radi najbolje, tako će se u njima naći velike zvezde današnjice. Julia Roberts će predstaviti film o majčinstvu "Extraordinary Moms", a Goldie Hawn priču o potrazi za srećom "Searching for Happiness", u kojoj će se pojaviti i kao narator.

U planu su još tri dokumentarca za Klub: Gabriel Byrne koproducira "Tent City", priču o beskućnicima u Nešvilu; Mariel Hemingway predstavlja i učestvuje u dokumentarcu "Seven Suicides", u kojem će biti govora i o samoubistvu njenog dede, Ernesta Hemingwaya; Forest Whitaker će producirati i pripovedati u "One Last Shot" o zatvorima u Angoli.

Osim ovih dokumentaraca koje producira OWN, u sklopu Kluba biće prikazani i filmovi sa poznatih festivala Tribeka i Sandens: priča o porodičnoj traumi "The Family Affair", film o mormonskim tinejdžerima "Sons of Perdition" i dokumentarac o Second Lifeu "Life 2.0". Ono što je sigurno jeste činjenica da će ovi dokumentarci, kada na njih bude zalepljena etiketa "Preporučuje Oprah Winfrey", privući mnogo više publike nego na festivalima.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak

Tagovi