Kings of Leon dokumentarno!

07. 07. 2011. Autor: i.ž.

Podeli vest

Tako puno ljudi će usrećiti informacija da će dokumentarni film "Talihina Sky: The Story of Kings of Leon" o istoimenom bendu, uskoro biti dostupan milionima (Amerikanaca) na gledanje.

Film Talihina Sky: The Story of Kings of Leon, koji je svoju premijeru doživeo na Tribeca Film Festivalu, počinje okupljanjem u gradiću Talihina, Oklahoma, gde se članovi bend - braća Nathan, Caleb i Jared zajedno sa rođakom Matthew Followillom - ponovo sastaju sa svojom porodicom.

Potom nam, dugogodišnji prijatelj i režiser (po prvi put ) Stephen C. Mitchell priča priču kroz seriju kućnih snimaka, nemontiraniih intervjua i privatnih fotografija benda na njihovom putu ka slavi i Grammy nagradama.  Karijera ovih momaka je bila izuzetno uzbudljiva i iznenađujuća, s obzirom na činjenicu da su njihovi roditelji verovali da je rokenrol delo đavola. Od najraniijeg detinjstva dečaci su bili na "Božijem putu", posećujući crkve u Tennesseeju, Arkansasu, Louisiani i Oklahomi, zajedno sa svojim ocem koji je bio sveštenik.

Stanovnici Amerike će imati priliku da ovaj dokumentarac pogeldaju u drugoj polovini Avgusta, a mi ostali ćemo morati da se još strpimo ili snađemo na neki manje legalan način.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak