Bože, blagoslovi Ozzyja Osbournea!

26. 04. 2011. Autor: s.p.

Podeli vest

Legendarni pevač 'Black Sabbatha' i zvezda realityja dobio je film koji otkriva kako se borio sa svojom mračnom stranom.

Ovog vikenda na Tribeca Film Festivalu održana je premijera filma o Ozzyju Osbourneu, dokumentarca 'God Bless Ozzy Osbourne'. Iako je film koproducirao njegov sin Jack, nije reč o glorifikaciji kontroverznog muzičara, već o priči koja se dotiče i njegovih mračnih strana.

Priča filma počinje prikazom Ozzyjevog siromašnog detinjstva, a kako sam Ozzy kaže, 'ništa mu se nije događalo u životu sve dok nije čuo Beatlese!' Onda se zainteresovao za muziku, pojavio na audiciji i - ostalo je legenda! 


'God Bless Ozzy Osbourne', tizer.

Kao pevač Black Sabbatha promovisao je heavy metal, ali i krajnje neodgovorno ponašanje. Satirao se od alkohola, pilula i droge, i u takvom stanju zubima odrubljivao glave slepim miševima. Nije mu bilo strano ni da digne ruku na svoju drugu suprugu Sharon.

Na kraju se proslavio i predstavio MTV generaciji u reality showu 'Osbourneovi', gde se pojavio i ostatak porodice, koja u dokumentarcu iskreno priča o godinama zanemarivanja. U takvom roditeljskom okruženju nije ni čudno da su se i Ozzyjeva deca Kelly i Jack počela drogirati.

Jack se na kraju ipak 'skinuo' s droge i alkohola, pa je tako pružio pozitivan primer i motivisao Ozzyja koji je navodno već godinama čist i trezan, pa je konačno dobio i vozačku dozvolu. Sve to možete saznati u ovom filmu kojeg su režirali Mike Piscitelli i Mike Fleiss, a uz Božji blagoslov, možda ga vide i naši gledaoci!

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak

Vezani članci

Patricia Arquette igra majku Jeffa Buckleya

05. 01. 2012. 15:44 >> 16:18

Patricia Arquette igra majku Jeffa Buckleya

Ko će glumiti legendarnog Jeff Buckleya?

20. 06. 2011. 12:29 >> 13:04

Ko će glumiti legendarnog Jeff Buckleya?

Pravo lice Joan Rivers

09. 06. 2010. 00:00 >> 02:10

Pravo lice Joan Rivers