'Titef 3D' u bioskopima

29. 03. 2012. Autor: i.ž.

Podeli vest

Animirana priča o odrastanju, zaljubljivanju, drugarstvima, školi i ostalim stvarima koje čine život jednog radoznalog dečaka na vratima puberteta, rađena prema francuskom stripu, sinhronizovana je na srpskijezik.

Duhovita priča o odrastanju radoznalog nestaška Titefa

"Titef 3D", animirani film snimljen prema kultnom francuskom stripu, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 29. marta, a naćiće se na repertoaru bioskopa "Kolosej, "Cineplexx" i "Fontana, kao i bioskopa "Cineplexx" u Kragujevcu.

Nađa slavi rođendan, a Titef nije pozvan. Katastrofa! Titef mora da otkrije šta je pošlo po zlu. Kako je mogla da ga zaboravi, kad on nabaci svoj najzavodljiviji stav prilikom susreta sa njom? Ovaj potres će uzdrmati Titefov život, posebno zbog toga što se, kao i uvek, ispostavlja da su odrasli beskorisni. Titef će stoga sam uzeti stvari u svoje ruke i pokušati da se izbavi iz haosa, ne gubeći pri tom iz vida da mu je najvažniji cilj - biti pozvan na Nađin rođendan!

Autor stripa, čiji je pseudonim Zep, takođe je i autor scenarija i reditelj filma. "Titef 3D" je prvi vikend prikazivanja u bioskopima bio prvi na listi gledanosti u Francuskoj.

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak