'Loraks' stiže u domaće bioskope

12. 03. 2012. Autor: i.ž.

Podeli vest

Film koji je u Americi do sada zaradio 122 miliona dolara, u četvrtak dolazi i u domaće bioskope. "Loraks" je zabavna i emotivna avantura koja ističe važnost ravnoteže između prirode i napretka.

Film je centriran oko Loraksa, urnebesnog i dopadljivog lika koji će dati sve od sebe da zaštiti šume i životinje koje ih naseljavaju.

Danny DeVito je pozajmio glas glavnom liku Loraksu, dok je Ed Helms pozajmio glas enigmatičnom Vans-leru. Svoj talenat su na filmu pokazale i globalne superzvezde poput Zac Efrona u ulozi Teda, idealističnog mladića koji traži Loraksa, i Taylor Swift u ulozi Odri, devojke Tedovih snova. Rob Riggle igra finansijskog kralja Ohera, a voljena glumica Betty White oživljava lik Tedove mudre bake Norme.

3D animirani film 'Loraks' je adaptacija Dr.Seussovog klasika o šumskom stvorenju koje deli izdržljivu snagu nade. Animirana avantura prati putovanje mladića koji traži jednu stvar koja će mu omogućiti da pridobije naklonost devojke njegovih snova. Da bi to našao, moraće da sazna priču o Loraksu, mrzovoljnom ali simpatičnom stvorenju koje se bori za očuvanje svog sveta.

Loraksov posao čuvara šume biće stavljen na test kad ambiciozni mladi Vans-ler poseče drvo Trafule i zapreti da će ih poseći još kako bi ostvario svoj unosni poslovni plan. Razjaren ovim činom protiv prirode, Loraks će ljutito kritikovati Van-lerove postupke. 

Posle više godina, u svetu bez drveća, Ted će preći granice svog savršenog industrijskog grada Tnidvila i krenuti na putovanje da nađe Vans-lera i sazna kako može da odnese kući drvo za devojku njegovih snova, Odri.

U bioskopima Roda, Tuckwood, Dvorana Doma Sindikata i Arena (Novi Sad) ovaj film će biti prikazivan u 3D-u!

Za gledaoce koji žele da pogledaju ovaj film bez 3D naočara, postoji mogućnost da to učine u bioskopima Kolosej, Cineplexx, Arena (Novi Sad) i Cineplexx Mne (Podgorica).

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak