Od srede počinje spašavanje Božića

15. 11. 2011. Autor: i.ž.

Podeli vest

Najuzbudljivija novogodišnja avantura ikada počinje u sredu, 16. novembra!

Film "Misija: Spasiti Božić 3D" nam otkriva neverovatan, nikada ranije dobijen odgovor na pitanje svakog deteta: "Kako Deda Mraz isporuči sve one poklone u samo jednoj noći?" Odgovor je: Deda Mraz ima teleporter ultra visoke tehnologije, koji je sakriven ispod Severnog pola. U suštini ovo je jedna vesela priča o pomalo čudnoj porodici i jednom neobičnom heroju Arturu, sa zadatkom koji mora hitno završiti, pre nego što osvane božićno jutro.

Animirani film "Misija: Spasiti Božić" biće prikazana u 3D tehnologiji i sinhronizovana na srpski jezik! Glasove likovima pozajmili su glumci: Slobodan Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Jelena Petrović, Feđa Stojanović, Milan Antonić i drugi.

Premijera filma "Misija Spasiti Božić 3D" biće u bioskopu Kolosej u sredu 16. novembra u 18 časova, a u susret premijeri organizovana je neverovatna akcija!

Distributerska kuća Tuck Vas poziva da dođete u UŠĆE Shopping centar kako bi zajedno crtali, igrali se i učestvovali u Misiji: Spasiti Božić 3D. Zajedno sa MK Mountain Resort i bioskopom Kolosej za najlepše crteže obezbedili su vredne nagrade!

Broj predleda
0
Prethodna vest Sledeća vest
Popularno
Žerar Depardje se kune u Putina?

Žerar Depardje se kune u Putina?

Novopečeni ...

22. 05. 2013. Trivia

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za najbolji evropski film

Glasaj za svoj ...

01. 09. 2015. Filmovi

Kletva 'Mračnog viteza'

Kletva 'Mračnog viteza'

Filmska franšiza ...

23. 07. 2012. Filmski manijak